Eerste vrijdag van de maand: Aanbidding in P&P kerk

Aanbidding en H. Mis: vanavond 5 februari 2016.

Door de verdrukking naar de Hemel

18.30 uur Aanbidding

19.00 uur H. Mis

Telkens op de eerste vrijdag van de maand in de kerk van Chaesberg-Centrum, Kerkplein, Landgraaf.


 Het belang van Eucharistische aanbidding

Heden is het zeer moeilijk om nog Jezus in het uitgestald Heilig Sacrament te kunnen aanbidden. Het is een traditie die in onze streken bijna verdwenen is. Slechts hier en daar worden nog momenten van aanbidding gehouden.

Enkele citaten van heiligen:

“De tijd die je doorbrengt met Jezus in het Heilig Sacrament is de beste tijd die je zult doorbrengen op aarde. Elk moment die je doorbrengt met Jezus, zal je vereniging met Hem verdiepen en je ziel voor eeuwig glorievoller en mooier maken in de Hemel, en het zal helpen om altijddurende vrede op aarde te brengen.” ~ Zalige Moeder Theresa

“Om met u te spreken, o Koning van Glorie, is geen derde persoon nodig, U bent altijd gereed in het Sacrament van…

View original post 625 woorden meer