Verkoop

margarita-juan-pablo

Het dagboek van Marguerite, ‘Boodschap van de Barmhartige Liefde aan de Kleine Zielen’, vermeldt de innerlijke gesprekken, die Marguerite van 1965 tot en met 1995 met Jezus had. Het bestaat uit 4 delen en heeft het imprimatur van o.a. de bisschop van Luik, Mgr. A. Houssiau (De prijs is: 20.00 euro per deel + verzendkosten. Te bestellen bij Mevr.  A. Garthoff):
1. Deel I: van 1965 t/m 1975  (*1)
2. Deel II: van 1977 t/m 1979
3. Deel III: van 1980 t/m 1987
4. Deel IV: van 1988 t/m 1995  (*2)

Voorwoord bij deel IV: In deze tijd, nu zoveel mensen, mannen en vrouwen door tal van tragische en pijnlijke gebeurtenissen diep worden aangegrepen of door allerlei levensomstandigheden zijn gekwetst, is het goed hun de boodschap van Gods barmhartige liefde in herinnering te brengen. Dit boek moge ertoe bijdragen hun deze liefde grondiger te leren kennen en hun hoop te versterken. Wij drukken de wens uit zij het lezen in trouw aan de leer van de Kerk, die door de paus en de bisschoppen wordt verkondigd en waarvan de leden van het Legioen Kleine Zielen en zijn leiders getuigenis afleggen. – Luik, 3 juli 1997, getekend: A. Houssiau, bisschop van Luik.
Iedere boodschap, ieder boekdeel is door de Kerk goedgekeurd met een officieel “Imprimatur” of een “Nihil obstat”. Dit betekent dat de Kerk bij monde van één of meerdere van haar bisschoppen verklaart dat dit boek mag gedrukt worden (imprimatur) en dat er geen enkel bezwaar bestaat wat de inhoud van de leer van het katholieke geloof betreft (nihil obstat). Dit boek mag – met goedkeuring van de Kerk – verspreid worden en de gedachten en de spiritualiteit die in dit boek beschreven worden dragen de goedkeuring van de Kerk weg en mogen als zodanig ook beleefd worden.

Voetnoten: (*1) Op 12 december 1979 schenkt Marguerite Deel I aan paus Johannes Paulus II.  De paus was er erg blij mee en zei: “Dat ken ik, dat is zeer goed!”

Margarita - Juan Pablo II (1979)

(*2) Opnieuw, nu op 21 juli 1998, geeft Marguerite vergezeld van haar geestelijk leidsman de paus Deel IV


Te koop Kaarsen: met de afbeelding van de ‘Kapel van de Barmhartige Liefde’ erop. Een kaars kost 3,50 euro; drie kaarsen kosten 10,00 euro; plus verzendkosten. Te verkrijgen: via het mailadres van de Stichting: legioenkleinezielen@live.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s